Hvordan låser jeg opp en bysykkel?

Detaljert beskrivelse av hvordan man låser opp en bysykkel

Martina avatar
Written by Martina
Updated over a week ago

En bysykkel låses opp gjennom Bergen Bysykkel-appen. Når du åpner den får du en oversikt over plassering av alle stasjoner, og hvor mange sykler og parkeringsplasser som er tilgjengelig på hver av dem.

For å låse opp en sykkel må du stå i nærheten av stasjonen.

1. Sjekk at stasjonen som vises i appen, er det du står ved (får du opp en annen stasjon, sjekk ut denne guiden)

2. Trykk Lås opp sykkel

3. Appen viser deg hvilken plass du skal ta ut sykkelen fra

4. Gå til sykkelen og trykk på knappen på styret en gang om du blir bedt om det. Kan hende det tar opp til 40 sekunder etter du trykker på knappen til at den låser seg opp.

5. Ta ut sykkelen

Sjekk ut denne artikkelen som forklarer hvordan du parkerer en bysykkel.