Du kommer enkelt i gang med Bergen Bysykkel ved å følge disse stegene:

Slik registrerer du deg

1. Følg denne linken for å komme til kjøp
  2. Velg abonnementet du vil ha
  3. Fyll inn mobilnummer og kortinformasjon
  4. Tada! Abonnement er i boks 🎉

Slik bruker du bysyklene

Last ned appen til iPhone eller Android.

1. Fyll inn profilen din
  2. Sjekk hvilke stativ som står klare— her eller i appen

Finne en sykkel
I appen har du oversikt over stasjonene og hvor mange ledige sykler det er på hver av dem. Trykker du på en stasjon i appen, vil du se hvor langt unna den er, og hvor mange sykler og parkeringsplasser som er tilgjengelig.

Låse opp en sykkel
Appen er din beste venn. Her kan du blant annet se hvor alle stasjoner er og hvor mange sykler og sykkelparkeringer som er tilgjengelige på hver.

• Når du er i nærheten av en stasjon, kan du låse opp en sykkel fra mobilen. Det vil da stå "lås opp sykkel" nederst på skjermen.
  • Etter at du har låst ut en sykkel ser du hvor nærmeste stasjon er, antall ledige låser og hvor lenge du har hatt sykkelen.

Mens du er på tur
Mens du koser deg på tur vil appen gå over til å vise:

• Hvor lenge du har vært på tur
  • Hvilken stasjon turen started ved
  • Hvor mange plasser som er ledige ved stasjonene

Parkere en sykkel

• Trill sykkelen inn i en ledig parkeringsplass. Du skal høre en liten truddelutt
  • Lyset foran på låsen vil lyse grønt og lyset bak på sykkelen slutter å blinke rødt
  • I appen vil det stå at "sykkelen er levert" sammen med navn på stasjonen du syklet til og fra, hvor lenge turen varte og navn på sykkelen